Poliția de frontieră
Poliția de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului de Frontieră Ostrov au depistat, în urmă cu două zile, în apropierea graniţei cu Bulgaria, doi cetățeni sirieni care au trecut ilegal frontiera în România din ţara vecină.

În data de 4 septembrie, în jurul orei 06.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov, aflaţi în misiune de supraveghere a zonei de frontieră, au efectuat controlul asupra unui autoturism înmatriculat în Germania care se deplasa pe DN3, în zona localității Lipnița.

În urma controlului efectuat polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul era condus de un cetățean sirian, intrat legal în România, posesor al unui permis de ședere emis de Germania, iar in interiorul autoturismului se mai aflau doi cetăţeni străini.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La cercetări a rezultat faptul că, cei doi pasageri sunt sirieni şi au trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Bulgaria. Persoanele în cauză au precizat faptul că intenționau să ajungă în vestul Europei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare în țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat.

Cei doi cetăţeni sirieni au fost preluaţi de către autoritățile de frontieră bulgare, în baza Acordului de readmisie încheiat între România și Republica Bulgaria.

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.