Consilierii locali au adoptat cu 25 de voturi proiectul de hotărâre privind majorarea tarifelor biletelor de călătorie pentru transportul în comun. Astfel, biletul de călătorie va costa 2,5 lei. Un bilet Majorarea intră în vigoarea începând cu data de 15 martie 2022.

Ședința ordinară a Consiliul Local Constanța a început astăzi, 28 februarie, de la ora 12.00. Pe ordinea de zi apare și un proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 362/2021, privind delegarea gestiunii serviciului public de transport local de persoane, prin curse regulate, către societatea CT BUS SA și atribuirea Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport local de persoane, prin curse regulate, în municipiul Constanța.

La ședința de CLM sunt prezenți 26 de aleși locali.

Consilierii locali au adoptat proiectul de hotărâre cu 25 de voturi „pentru” și o „abținere”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Un bilet de călătorie va fi mai scump cu un leu. Astfel, un bilet de călătorie va ajunge la prețul de 2,5 lei. De asemenea, un bilet cu două călătorii va costa 5 lei, iar biletul pentru o zi va avea prețul de 10 lei. Costurile pentru abonamente nu se vor modifica.

Reprezentanții CT Bus au declarat că nu vor fi modificate prețurile abonamentelor deja existente. 

„În contextul informațiilor apărute în mass-media, potrivit cărora există propunerea de majorare a tarifelor pentru transportul în comun, precizăm că NU modificăm prețul niciunuia dintre abonamente deja existente, acestea rămânând la valoarea actuală”.

Măsura se înscrie în politica noastră de a ne fideliza călătorii ce folosesc zilnic transportul în comun și de a-i convinge și pe cei care călătoresc ocazional să își cumpere abonament și să folosească mai des transportul public”, transmit reprezentanții CT BUS.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat în documentul de mai jos:

Citește și:

Oficial de la CT BUS: „NU modificăm prețul niciunuia dintre abonamentele deja existente”

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!