Profesorul de sport
Profesorul de sport
Un profesor de sport este acuzat de polițiști că a devenit proxenet pentru mai multe tinere, pe care le trimitea la prostituție peste hotare.

Constantin Marcea este profesor de educația fizică la Liceul de Artă din Craiova. Fetele pe care le-ar fi trimis la prostituție nu i-ar fi eleve, spun anchetatorii.

În decurs de 4 ani, cadrul didactic și-ar fi rotunjit veniturile cu 70.000 de euro.

În total, pe numele bărbatului există patru plângeri din partea unor tinere.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

”Ieri, 03 mai a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism în formă continuată (patru acte materiale).

În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada 2013 – 2017, folosindu-se de metoda „lover boy” şi speculând starea de vulnerabilitate a patru femei din judeţul Dolj, le-ar fi determinat pe acestea să practice prostituţia în Germania, Italia şi Norvegia, sumele de bani astfel obţinute, aproximativ 70.000 de euro, fiind însușite de bărbat.

În dimineaţa zilei de 03 mai a.c., cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, în municipiul Craiova, ocazie cu care au fost ridicate mai multe mijloace de probă, bărbatul fiind condus la audieri.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism în formă continuată(patru acte materiale), fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul zilei de 04 mai a.c., persoana reţinută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispuneri unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat de presă.

Sursa foto: Facebook – Cosmin Constantin

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.