Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, vineri, 20 august, pe plajă, în zona Malibu. Au fost găsite hainele femeii dispărute acum două zile. Femeia este Ioana Liliana Lesneanu, bibliotecara Universităţii Ovidius.

Conform primelor informații, o femeie este dispărută în mare. La fața locului s-au deplasat echipajele de prima ajutor și polițiștii constănțeni:

La Malibu intervenim cu scafandri, cu ambarcațiunea TARGA și un echipaj de prim-ajutor. Din primele informații pe care le avem este vorba despre o persoană de sex feminin, dată dispărută de pe data de 18 august seara, ale cărei haine au fost găsite pe plajă în acea zonă.

Facem precizarea că la data de 18 august a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii Secției 2 au fost sesizați cu privire la dispariția lui LESLEANU IOANA-LILIANA, de 52 de ani, din municipiul Constanța. Aceasta a plecat în mod voluntar de la domiciliu, în data de 17 august a.c., fără a reveni până în prezent.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Vezi și: https://ziarulamprenta.ro/stirile-zilei/femeie-din-municipiul-constanta-disparuta-de-acasa-a-plecat-in-mod-voluntar-de-la-domiciliu/95753/

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!