Hotelul Laguna Mamaia
Hotelul Laguna Mamaia
În Monitorul Oficial al României a fost publicat recent un extras al rezoluției Oficiului Național al Registrului Comerțului care face referire la autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății Fashion Tabacco Luxury Resort SRL.

Fashion Tabacco Luxury Resort SRL are ca activitate principală „comerțul cu ridicata al produselor din tutun” și are sediul social în stațiunea Mamaia, pe bulevardul Mamaia nr. 341A, camera 100, în incinta Hotelului Laguna.

Fondatoare ale firmei sunt alte două societăți care au sediul social în Constanța, și anume Krmy World SA și Aness Black SA. Durata de funcționare a societății este nedeterminată.

Firma este administrată de binecunoscutul afacerist constănțean Babinciuc Cameliu – Vasilică.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat la data de 17 noiembrie 2022, Krmy World SA este administrată de Varguta Emilia, care este și administrator alături de Albaceanu Gheorghe și firma Aness Black SA.

Societatea a raportat cifră de afaceri zero încă din anul 2018, până în anul 2021 și zero angajați în perioada 2017 – 2021.

Cifră de afaceri Krmy World SA
Cifră de afaceri Krmy World SA
Aness Black SA

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat la data de 17 noiembrie 2022 Aness Black SA este administrată de Dinu Mariana, iar asociații acesteia sunt Albaceanu Gheorghe și Krmy World SA.

Societatea a raportat cifră de afaceri zero, de când s-a fondat, din anul 2015, până în anul 2021 și un angajat în anul 2021.

Cifră de afaceri Aness Black SA
Cifră de afaceri Aness Black SA

Ambele societăți se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management și au sediul social pe strada Verde nr. 31 din Constanța.

Cine este afaceristul Cameliu Babinciuc

Afaceristul constănțean Cameliu Babinciuc l-a avut ca naș de cununie pe Corneliu Iacobov, iar după ce Radu Mazăre a ajuns primar, în 2000 din dispoziția lui Iacobov în centrul stațiunii Mamaia a fost ridicat Hotel Scandinavia, de cinci stele, pe care-l putem admira și azi pe malul lacului Siutghiol. Investiția s-a derulat prin Tour Scandinavia SA.

Cameliu Babinciuc i-a devenit asociat și om de încredere patronului RAFO Onești în mai toate afacerile derulate pe litoral, de la transport public, turism și presă, și până la duty-free-urile de la Histria, scrie Constanța Info.

Babinciuc senior l-a cununat pe Cristinel Dragomir, devenit șef peste Administrația Piețelor și Târgurilor din Constanța sub administrația Mazăre, iar ulterior mâna dreaptă a lui Nicușor Constantinescu la Consiliul Județean Constanța. Chiar Miron Mitrea, fost ministru al transporturilor, l-a nășit pe fiul lui Cameliu Babinciuc, pe Sergiu.

Babinciuc a administrat în trecut și Grup Media Sud Călători SRL, firmă de transport persoane.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Foto: www.romania.directbooking.ro

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.