Flagrant DIICOT
Flagrant DIICOT
În data de 9 mai 2023, procurorii DIICOTServiciul Teritorial Alba Iulia au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui suspect, cercetat pentru infracțiunile de trafic internațional de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc și uz de fals.

„Măsurile au fost dispuse după ce, la aceeași dată, 09.05.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Alba Iulia împreună cu ofițeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba au prins în flagrant inculpatul în timp ce prelua, cu ajutorul unui document de identitate fals, un colet ce conținea droguri de mare risc. Coletul, expediat din Spania prin intermediul unei firme de curierat,  conținea cantitatea de 400 grame cocaină, se arată în comunicatul transmis de DIICOT.

Flagrant DIICOT
Flagrant DIICOT

Ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba, a dispus arestarea preventivă a suspectului, pentru 30 de zile.

Se precizează că, urmărirea penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Foto: www.diicot.ro

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.