Cu 19 voturi pentru și 7 împotrivă, Florin Cocargeanu (USR), unul dintre viceprimarii Constanței, a fost eliberat din funcție.

Imediat după votul aleșilor constănțeni, Florin Cocargeanu a spus că se aștepta la eliminarea sa din funcție și că, PNL și PSD, astăzi, și-au „oficializat relația”.

Înaintea votului, un alt fost viceprimar, Costin Răsăuțeanu, l-a acuzat pe Cocargeanu, pe care l-a numit viceprimarul „Nu știu”, că nu s-a interesat de soarta orașului în ultimii trei ani: „Trebuia să puneți osul la treabă, nu să vă plângeți, să găsiți soluții, așa cum ați promis în campanie. Această alianță de dreapta a fost un eșec total”.

În continuare, Florin Cocargeanu i-a răspuns și lui Costin Răsăuțeanu, „Îi răspund eu domnului fost viceprimar „Nu am existat patru ani de zile”: Proiectele PSD au fost votate și de consilierii USR. Dacă ni se aduc acuze că am votat împreună cu PNL, să ne aducem aminte cine a votat împreună regulamentul din Peninsulă. Oamenii erau în fața primăriei și am cerut suspendarea și refacerea regulamentului. Cum au votat PSD și PNL? Împotrivă: iar instanța ne-a dat dreptate”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Votul consilierilor a arătat astfel: 19 pentru eliminarea lui Florin Cocargeanu din funcția de viceprimar, iar 7 împotrivă.

Citește și:

Cum explică Florin Cocargeanu propunerea de eliberare din funcție: „Revocarea trebuia să fie legată de activitatea mea de viceprimar, NU de cea de consilier local”

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.