Binecunoscutul și apreciatul actor Florin Piersic a avut parte de o surpriză la Constanţa. Aflat la malul mării unde a jucat în piesa “Străini în noapte”, actorul a fost aniversat cu o zi înainte să împlinească 82 de ani, direct pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

 

Colegă de scenă i-a fost Medeea Marinescu, iar piesa în care cei doi joacă de peste şapte ani împreună este fascinantă nu numai pentru numele care apar pe afiş.

La final, în faţa unei săli arhipline, cu oameni care ocupau până şi scările dintre rânduri, organizatorii i-au pregătit o surpriză marelui actor: I-au organizat o petrecere aniversară cu o zi înainte de împlinirea vârstei de 82 de ani.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

El a primit flori şi o plachetă de la primarul Constanţei, Decebal Făgădău, iar de la Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a primit o icoană, o biblie şi o carte de rugăciuni.

„Sunteţi un om sensibil şi un om credincios şi în simţirile dumneavoastră Dumnezeu trăieşte. De aceea vreau să trăiţi, nu numai pentru veacul de acum, ci şi pentru veacul viitor fără de sfârşit. La mulţi ani!”, i-a urat Arhiepiscopul Tomisului.

Şi Medeea Marinescu a ţinut să-i ureze multă sănătate îndrăgitului actor, alături de care joacă în „Străini în noapte” de peste şapte ani.

În faţa sutelor de oameni din audienţă, Florin Piersic a povestit despre urările primite pe parcursul zilei de la prieteni, mesaje la care nu a putut încă răspunde, dar a spus că cel mai tare l-a emoţionat o scrisoare pe care i-a dat-o, în culise, chiar partenera din spectacol, Medeea Marinescu.

Sursa foto: www.mediafax.ro

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.