Festivitatea de absolvire
Festivitatea de absolvire
Ieri, 28 iulie, a avut loc festivitatea de abolvire și acordarea primului grad de ofițer și subinspector pentru absolvenții Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, Promoția „Încoronarea de la Alba Iulia – 100”. 

În anul 2022, an în care Academia Navală „Mircea cel Bătrân” marchează „150 de ani de învățământ românesc de marină”, la instituția de învățământ superior care pregătește atât ofițeri pentru Forțele Navale Române, cât și personal pentru industria maritimă, au promovat studiile universitare de licență 251 de studenți.

Dintre aceștia, 83 sunt absolvenți ai Secției Militare, Promoția 2022 „Încoronarea de la Alba Iulia – 100” (dintre care 77 pentru Ministerul Apărării Naționale și 6 pentru Ministerul Afacerilor Interne), iar 168 de absolvenți sunt de la Secția Civilă – Promoția 2022.

Tot anul acesta, au finalizat studiile universitare de licență și opt studenți de la specializarea Arhitectură navală, care au urmat cursurile la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Aceasta este prima promoție de ofițeri ai Forțelor Navale Române absolvenți ai acestui program de studiu după reluarea colaborării, în anul 2018, între Academia navală „Mircea cel Bătrân” și Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

Festivitatea de absolvire de anul acesta s-a desfășurat în prezența șefului Statului Major al Forțelor Navale, Contraamiral Mihai Panait, și a reprezentanților Statului Major al Apărării și a fost organizată în colaborare cu Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” și Primăria Municipiului Constanța.

Foto: Facebook

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.