Zeci de voluntari din Constanța, alături de Asociația E-Trezirea, au început, în această dimineață, igienizarea celor 12 hectare de spațiu verde din incinta Palatului Copiilor din Constanța.

Acțiunea a pornit astăzi, iar la apelul transmis de Asociația E-Trezirea au răspuns aproximativ 50 de voluntari care au strâns frunzișul, gunoaiele, au tăiat iarba, oferind lumină aleilor Palatului.

“Mesajul pe care încercăm să îl transmitem prin acțiunea de astăzi se referă la faptul că înainte de a face altul, mai bine îl curățăm pe cel pe care îl avem deja. Este cel mai mare parc sportiv din orașul Constanța, merită o atenție deosebită pentru că poate înlocui statul pe tabletă a copiilor cu practicarea diverselor sporturi. Am descoperit eu din satelit o pistă de karting, am vorbit deja cu o asociație care promovează acest sport și și-au manifectat disponibilitatea de a se implica. Noi ne-am apucat de treabă. Sunt convins că acest parc, în două – trei luni va avea din nou lumina pe care o știau constănțenii. Sunt convins că fiecare dintre ei pot îmbina nostalgia și amintirile cu munca și să ajungă alături de noi, să pună umărul. Această zi este doar începutul, noi am lansat în mediul online până la sfârșitul lui septembrie. Vorbim de 12 hectare, de o suprafață foarte mare care are nevoie de un efort conjugat”, ne-a spus Horia Constantinescu, reprezentantul Asociației E-Trezirea.

Conducerea Palatului Copiilor a fost încântată de propunerea asociației, dovadă și deschiderea acestora pentru a da voie voluntarilor pentru a face cutățenie.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar