CERONAV - Obiectiv de investiție „Corp învățământ-cazare și bazin de antrenamente”
CERONAV - Obiectiv de investiție „Corp învățământ-cazare și bazin de antrenamente”
Primăria Constanța a publicat raportul consultării publice care a avut loc asupra Planului Urbanistic de detaliu inițiat de CERONAV pentru construirea unui corp de învățământ-cazare și bazin de antrenamente pe malul Lacului Siutghiol. Proiectul ansamblului de cinci etaje ce va fi ridicat aici a fost recompensat cu locul trei în cadrul Festivalului Mondial de Arhitectură, din noiembrie 2015, desfășurat la Singapore, ca fiind unul dintre cele mai frumoase din lume.

Astfel, potrivit documentului pe care îl puteți consulta mai jos, în urma consultării publice care a avut loc între 12 și 27 mai 2022, nu s-au depus solicitări de la persoane interesate, care vizează reglementările propuse.

Noua clădire va avea un regim de înălțime S+D+P+4E, o suprafață construită de 5.400 mp, amprenta sol este 756 mp, iar bazinul de antrenament, 452mp, care va fi amenajat la subsolul clădirii.

Terenul a fost cumpărat, în trecut, de către CERONAV de la Gheorghe Hagi.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Reamintim că pe 30 august 2021 Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a semnat contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul de investiție „Corp învățământ-cazare și bazin de antrenamente”.

După realizarea acestei investiții, CERONAV va deține cel mai mare complex de pregătire profesională din Europa.

Durata totală a realizării investiției este de 32 de luni,  de la data semnării – 30 august 2021 – incluzând 8 luni proiectare și 24 de luni execuție.

Valoarea aprobată a investiției, prin HG 10138/2019, este de 49.960.967 RON inclusiv TVA, iar valoarea de atribuire a contractului este de 47.140.710 RON inclusiv TVA. Sursa de finanțare este proprie.

Foto: ARHIVĂ

Citește și:

Ce beneficii va aduce Constanței noul campus al CERONAV. Așa va arăta!

Demarează cea mai mare investiție din istoria CERONAV: Campus în suprafață de 5063 mp care va cuprinde și un nou bazin de antrenamente

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar