Cantatea mare de pecipitații căzută în această dimineață a îngreunat traficul pe mai multe artere din județul Constanța și Tulcea.

Imaginile de mai jos suntrealizate pe DN 22:

”De la intrarea în vigoare a codului portocaliu și până în momentul de față, prin SNUAU 112 s-au primit peste 20 de apeluri ce sesizează gospodării sau case inundate, dar și copaci căzuți pe carosabil. S-au anunțat autoritățile locale (primăriile) dar și echipaje de pompieri care acționează pe raza localităților Palazu Mic și Cerchezu”, a anunțat ISU Constanța.

Echipajele Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța au intervenit în această dimineață în județul Constanța.

În urma cantităților mari de precipitații din acesta dimineață au apărut probleme pe mai multe sectoare de drumuri: copac căzut pe DJ 228 între Culmea Nord și Culmea; drumuri inundate: DJ 391 Cerchezu, DJ 226 intrare în Corbu și Nuntași; DJ392 Scărișoreanu și Plopeni. Utilajele acționează pentru curățirea drumului de aluviuni. Nu au fost accidente., a precizat Lucian Lungoci, administratorul special al RAJDP Constanța.

Citește și:

Codul portocaliu de vremea rea, prelungit pentru județul Constanța

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar