Târgul de Crăciun din Constanța și-a deschis porțile, seara trecută, iar constănțenii, cu mic, cu mare, au luat cu asalt Parcul Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski. Sute de persoane au pășit pe tărâmul de basm pregătit de organizatori pentru toți cei care cred în spiritul Crăciunului.

Caruselul amplasat la intrarea în parc este negreșit piesa centrală a Târgului de Crăciun din acest an.

A fost aglomerație mare imediat după aprinderea tuturor luminițelor din Parcul Oleg Danovski.

Sute de copii împreună cu părinții și-au așteptat rândul pentru a păși în magicul carusel cu două etaje. Personaje de poveste i-au însoțit pe cei mai mici care au „călătorit” în lumea de basm vreme de câteva minute.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Bucuria din ochii copiilor veniți la Târgul de Crăciun pentru a bucura de magia sărbătorilor de iarnă se putea observa la orice pas.

Nu lipsesc nici clasicele mașinuțe electrice montate în parcul din fața Teatrului Oleg Danovski care au fost luate cu asalt deopotrivă de copii, dar mai ales adulții prezenți la târg.

Căsuțele decorate cu ghirlande luminoase îi atrag pe vizitatori să cumpere nenumărate bunătăți.

 

Pentru iubitorii de bunătăți, în târg sunt amenajate 30 de standuri unde se comercializează burgeri, clătite, cartofi belgieni, pui cu bacon, diverse sortimente de dulciuri, forme în ciocolată, gogoși turcești, turtă dulce, kurtos, papanași, vată pe băț, scovergi și multe altele. În plus, există și standuri cu mâncare tradițională, pentru toate gusturile.

Târgul de Crăciun din Constanța este deschis până pe 25 decembrie, între orele 16.00 și 23.00 de miercuri până vineri, iar în week-end între orele 12.00 – 23.00.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.