Țigarete descoperite de polițiștii de frontieră
Țigarete descoperite de polițiștii de frontieră
Polițiștii de frontieră au descoperit, în urma unui control asupra unui ansamblu de vehicule, 650.300 de țigarete, ascunse într-un compartiment special amenajat în plafonul superior al semiremorcii.

Ieri dimineață, în jurul orei 8:00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Bechet și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj, dar și lucrătorii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii comerțului ilicit și comercializării ilegale a țigaretelor, produselor din tutun și alte produse accizabile.

În urma acțiunii, pe raza Rast, din județul Dolj, a fost identificat un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, ambele înmatriculate în Bulgaria, condus de un cetățean bulgar, în vârstă de 40 de ani.

În urma efectuării controlului amănunțit, polițiștii de frontieră au descoperit în plafonul semiremorcii, un compartiment special amenajat în care erau ascunse 650.300 de țigarete (32.515 pachete), ce aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„În cauză, ansamblul de vehicule și întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 719.213 lei, au fost indisponibilizate, iar șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, peste limita a 10.000 ţigarete, prevăzută de art. 452, lit. H din Legea 227/2015”, transmite Poliția de Frontieră.

Foto/Video: www.politiadefrontiera.ro

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.