Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat, astăzi, o persoană în timp ce abandona dintr-o autoutilitară deșeuri provenite din lucrări de construire. Conducătorul auto a fost surprins pe strada Amsterdam din municipiul Constanța, zona Tomis Plus.  

Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 10.000 lei, în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021, art. 20, alin. 3, privind regimul deșeurilor.

Totodată a fost dispusă măsura complementară de confiscare a autoutilitarei folosite la săvârșirea contravenției și care a fost predată de contravenient la locul de plasare în custodie al autorității publice locale.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Deșeuri provenite din construcții
Deșeuri provenite din construcții

De asemenea, polițiștii locali au identificat producătorul inițial al deșeurilor care a fost sancționat cu amendă contravențională de 5.000 lei, conform OUG nr. 92/2021, art. 23, alin. 2 privind regimul deșeurilor.

Deșeuri provenite din construcții
Deșeuri provenite din construcții

Cetățenii sunt rugați să semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației de mediu la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

 

 

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.