Încă o poveste cu final fericit la Adăpostul public de animale abandonate din Constanța! De ieri, Max, un cățel cu o poveste tristă de viață, face parte dintr-o familie.

Max a fost găsit de Andreea legat cu o sfoară de un gard. Foștii stăpâni s-au gândit, probabil, că aceasta era cea mai bună modalitate de a scăpa de animalul care le-a fost prieten devotat.

Impresionată de starea deplorabilă a cățelului, tânăra a sesizat imediat autoritățile. Reprezentanții Serviciului de Ecarisaj au venit, au dezlegat cățelul și l-au dus la Adăpostul public de animale abandonate.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De atunci, Andreea l-a vizitat, s-au împretenit și a descoperit că e un cățel blând, prietenos și tare jucăuș. A hotărât să-i dea un nume, dar și o șansă la o viață fericită și un cămin. Deși tânăra mai are acasă doi prieteni blănoși, un câine și o pisică, acest lucru nu l-a impiediat pe Max să facă și el parte din familie.

Pe această cale, toți iubitorii de animale sunt invitați să se alăture campaniei „Adoptă un cățel!”.

Toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în Registrul de evidență al câinilor cu stăpân, microcipați, îngrijiți și vaccinați conform graficului de vârstă.

Aceștia vor fi încredinţaţi numai după ce au fost consultaţi de către medicul veterinar.

Chiar dacă beneficiază de protecția și îngrijirea personalului de specialitate din cadrul Adăpostului public de animale abandonate Constanța, cățeii au nevoie de un cămin și de un stăpân responsabil.

Persoanele interesate sunt așteptate la sediul adăpostului de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5).

Program cu publicul:

Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele: 10:00- 14:00;

Joi 09:30 – 17:30.

Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.

Citește și:

Adoptă și tu un cățel! În adăpostul public de animale abandonate Constanța sunt 229 de câini

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.