Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că magistrala București – Constanța este blocată la intrare în stația CF Fetești, pe ambele sensuri de circulație, din cauza deraierii a cinci vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparține operatorului ROFERSPED.

Din compunerea trenului de marfă, care circula în relația Constanța Port – Lehliu, la ieșire din stația CF Fetești au deraiat 5 din cele 40 de vagoane ale garniturii, ambele fire de circulație fiind avariate în urma deraierii.

CRF SA precizează faptul că, pentru menținerea și asigurarea continuității circulației feroviare pe Magistrala București – Constanța, operatorii de transport feroviar de călători vor stabili rutele deviate pentru trenurile aflate pe traseu, astfel încât să fie menținut operațional traficul feroviar spre și dinspre Litoral.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Reprezentanții CFR SA au trimis în teren echipele de intervenție pentru stabilirea soluțiilor necesare remedierii avariilor. De asemenea, conducerea companiei așteaptă evaluarea pagubelor și estimarea duratei lucrărilor.

Facem precizarea că și ieri, circulația trenurilor s-a desfășurat pe un singur fir între stațiile Dorobanțu – Basarabi, după ce un vagon din compunerea unui tren privat de marfă a deraiat la ieșire din stația Dorobanțu.

Vezi și: https://ziarulamprenta.ro/stirile-zilei/tren-deraiat-in-judetul-constanta-circulatia-trenurilor-se-desfasoara-pe-un-singur-fir-intre-statiile-dorobantu-basarabi/92857/

Foto: https://www.facebook.com/groups/980458325384227

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar