Zece grenade defensive care datează din perioada celui de- al Doilea Război Mondial au fost descoperite în incinta fostului cinematograf Perla din staţiunea Sinaia. Zona a fost izolată, iar muniţia a fost ridicată în siguranţă.

Cele zece grenade au fost descoperite de către angajaţi ai Primăriei Sinaia, în timp ce igienizau postul de comandă de sub fostul cinematograf, a declarat pentru News.ro city-managerul oraşului Sinaia, Marian Panait. Acţiunea de igienizare a fost făcută în condiţiile în care clădirea a fost revendicată şi retrocedată şi trebuia predată noului proprietar.

Autorităţile au acţionat protocolul de ridicare şi neutralizare sub comanda Serviciului de Protecţie Civilă a Primăriei Sinaia, iar Serviciul Pirotehnic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova  a finalizat acţiunea.

„Politia Sinaia şi Politia Locală Sinaia au asigurat prompt perimetrul, încât acţiunea a avut parte de un climat de normalitate în rândul populaţiei”, a menţionat oficialul Primăriei Sinaia.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar