Hotel National Mamaia - fratii Micula
SC Patria 2001 SRL a primit de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța răspunsul cu privire la proiectul care vizează Planul Urbanistic Zonal privind construirea unui hotel de P+10 etaje și a unei parcări supraetajate S+P+5ETAJE în stațiunea Mamaia, în zona restaurantului Național. 

Autoritatea cu atribuții în protecția mediului a transmis solicitantului că proiectul necesită evaluare de mediu, PUZ-ul urmând să fie supus adoptării cu aviz de mediu.

Publicul poate formula comentarii privind decizia etapei de încadrare pe care le transmite în scris Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada Unirii nr. 23, tel/fax 0241/546696, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Decizia poate fi contestată în conformitate cu prevederile Legii Contenciosului Administrativ nr. 554/2004, cu modificările ulterioare.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Reamintim că în 2020, SC Patria 2001 SA a depus la Primăria Constanța, anunțul de intenție privind elaborarea PUZ – UTR 9 din PUZ Stațiunea Mamaia.

Obiectul Planului Urbanistic Zonal consta în reglementarea terenului de aproape 3.000 de mp, de lângă restaurantul hotelului Național.

Hotel National Mamaia - fratii Micula
Hotel National Mamaia – fratii Micula

Hotel National Mamaia - fratii Micula

Hotel National Mamaia - fratii Micula
Hotel National Mamaia – fratii Micula

Potrivit datelor înscrise pe listăfirme.ro, Patria 2001 SA a fost înfiinţată în anul 2012 şi are sediul social în municipiul Oradea, strada Teatrului.

Asociații firmei sunt Ioan Micula, cetățean suedez, care deține 98% din acțiuni și o persoană juridică Legume Fructe Militari SA.

Firma îi are ca administratori pe Ioan Dorin Micula, Lucian Tomulescu și Emilia Lenuța Oros, beneficiarul societății fiind Micula Ioan (cetățean român).

Societatea are ca obiect de activitate „Hoteluri și alte facilități de cazare similare”.

În 2020 societatea a raportat o cifră de afaceri de 2.790.365 lei și 19 angajați.

Hotelul a fost achiziţionat de fraţii Micula în anul 2000, alături de alte zece situate în staţiunile Olimp şi Neptun.

În 2019, hotelurile Naţional şi Unirea au fost scoase la vânzare cu 14 milioane de euro. Ambele unităţi aparţin fraţilor Miculae și sunt clasificate la două stele.

Considerate pe vremea lui Nicolae Ceauşescu, perlele litoralului, în aceste hoteluri nu s-a mai investit mai nimic. Totuşi, an de an, acestea erau ocupate în sezon la capacitate maximă de românii cu venituri reduse, datorită preţurilor mici practicate.

Hotelul Național are 10 etaje și un teren aferent de 5.577 mp. Are 160 de camere, 3 lifturi, 120 de camere cu vedere la mare şi 40 de camere la lacul Sutghiol.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar