Turistul american care a dispărut, miercuri, în Munţii Bucegi, după un salt cu parapanta a fost localizat în apropierea Crucii Caraiman, acesta fiind zărit din elicopter după mai multe ore de căutare. Din păcate, pe seară a fost găsit decedat.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a spus că turistul are 40 de ani şi a fost zărit din elicopter în dreapta Crucii Caraiman.

„A fost localizat din elicopter în dreapta Crucii Caraiman. A fost solicitat elicopterul cu troliu pentru ridicarea lui. Nu ne putem pronunţa dacă este sau nu în viaţă în acest moment. Este înfăşurat în parapantă”, a spus Vasiloae.

„Echipajele au ajuns la el şi este decedat. Urmează să fie ridicat şi dus undeva pe culme”, a spus Vasiloae.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Turistul american s-a lansat, miercuri, într-un salt cu parapanta alături de alţi doi bărbaţi. Aceştia au ajuns la sol, în timp ce turistul american a dispărut.

Zeci de salvamontişti, pompieri şi jandarmi din Prahova au intervenit pentru recuperarea turistului, acesta fiind găsit în partea dreaptă a Crucii Caraiman, înfăşurat în parapantă.

Turistul american s-a lansat, miercuri, într-un salt cu parapnta alături de alţi doi bărbaţi. Aceştia au ajuns la sol, în timp ce turistul american a dispărut.

Imagini exclusive de la operațiunea de găsire a turistului american

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.