Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Casa județeană de Pensii Constanța informează că are disponibile 14 bilete de tratament, pentru seria 9, cu data de prezentare în stațiune 13.07.2022.

Instituția informează pensionarii și asigurații din sistemul public de pensii care vor să urmeze tratament balnear că sunt repartizate bilete în următoarele stațiuni: Amara, 1 Mai, Costinești și Sângeorz.

Ridicarea tuturor biletelor aprobate pentru seria 9, se face numai de către Titularii acestora, cu actul de identitate în original, cuponul de pensie și trimiterea de la medic, la parterul instituției, Ghișeul 1, până pe data de 4.07.2022. Doar în cazurile excepționale, ridicarea biletelor de tratament se poate face de o altă persoană, dacă prezintă procură notarială.

Contribuția pentru un bilet de tratament este de 50% din pensia brută. În cazul pensionarilor care lucrează, se va aduce și adeverința cu venitul brut pe luna anterioară plecării în stațiune, iar plata va fi 50% din venitul cumulat (pensie brută + salariul brut).

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numărul de telefon: 0241/484.445 sau la sediul instituției, strada Decebal, nr. 13C, Constanța.

Sursa foto: Arhivă

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.