Un bloc arde ca o torță, în București, pe strada Baciului (zona Ferentari), iar potrivit primelor informații ar exista și victime. Incendiul a izbucnit la etajul 2 și s-a extins până la etajul zece.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la nivelul  fațadei unui bloc, de la etajul doi la etajul zece în strada Baciului. La acest moment, actioneaza 14 autospeciale cu apa si spuma, 4 SMURD B2,2 UTIM,DSM,2 SABIF”, a transmis Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Până în acest moment se știe că 6 persoane ar fi intoxicate cu fum, iar o persoană a suferit atac de panică.

„Pentru stingerea incendiului s-a acționat din exterior utilizând autoscara. De asemenea, au fost constituite echipe de căutare-salvare a posibilelor persoane surprinse de incendiu”, mai transmite ISU.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Consilier local al Sectorul 5, Alexandru Dimitriu a transmis unele informații cu privire la situația incendiului:

„… Un bloc termoizolat a luat foc, iar propagarea incendiului este cauzată cel mai probabil de materialele ieftine folosite: În zona str. Baciului nr. 4, Sector 5 a izbucnit un incendiu într-un apartament situat la etajul 2, care s-a propagat pe fațada blocului până la etajul 10. La fața locului au fost direcționați polițiști locali din cadrul Poliției Locale Sector 5, iar lucrătorii din cadrul ISUBIF acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului. Până în acest moment nu sunt informații cu privire la înregistrarea de victime omenești sau persoane evacuate din bloc”, a scris Dimitriu pe contul său de Facebook.

UPDATE:

112 persoane s-au fost autoevacuat, din care 8 au fost asistente medical. Una a fost transportată la spital.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!