Încep plantările de toamnă în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, administrată de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța.

În perioada următoare, decorul peisagistic existent va fi completat cu preponderență de plante perene și arbuști, rezistente la condițiile specifice de climă și sol și care nu necesită depozitarea în locuri speciale pe timpul iernii. Utilizarea cu preponderenţă a plantelor perene implică astfel o investiţie cu durata de viaţă mai lungă, pentru a nu mai fi nevoie de investiții anuale în amenajarea peisagistică. Toate exemplarele de plante achiziționate sunt din specii ornamentale de forme şi culori variate, iar lucrările vor avea loc pe întreg perimetrul Țării Piticilor.

Totodată, în centrul parcului de distracții va fi plantat un brad cu înălțimea de 5,5 metri, care va reprezenta piesa centrală a decorului din Țara Piticilor, în perioada Sărbătorilor de iarnă. Anii trecuți, de Crăciun, în Țara Piticilor erau montați fie brazi artificiali, fie brazi naturali, care erau apoi aruncați.

Citește și:

Citește și:

Ample lucrări de reabilitare și modernizare în Parcul Țara Piticilor. Vor fi amenajate un teren de baschet și mese de tenis de masă

Se redeschide Parcul Țara Piticilor din Parcul Tăbăcăriei. În ce condiții

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar