Incendiu casă de vacanță Crișan
Incendiu casă de vacanță Crișan
Astăzi, 6 septembrie 2023, în urma investigațiilor și activităților desfășurate de către polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, cu privire la evenimentul sesizat prin apel la 112 ieri, privind incendierea unui imobil din Crișan, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din județul Constanța a fost reținut.

Individul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J Tulcea.

„În continuare se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de distrugere în cadrul dosarului de cercetare penală întocmit, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor relevante în cauză”, transmite IPJ Tulcea.

Potrivit Antena 3 CNN, casa de vacanță care a fost incendiată aparține fostului ministrul al Transporturilor – Miron Mitrea.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Amintim că, în cursul zilei de ieri, o casă de vacanță din Crișan, județul Tulcea, a fost distrusă în urma unui incendiu.

Către locul intervenției, s-au deplasat 7 subofițeri, cu două ambarcațiuni, din cadrul Pichetului de pompieri Nave operative Crișan.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul clădirii.

Pompierii militari au procedat la localizarea și la lichidarea incendiului folosind mijloacele specifice din dotare.

Casa fiind acoperită cu stuf, flăcările s-au extins cu repeziciune, îngreunând astfel intervenția pompierilor.

După aproximativ 4 ore, focul a fost lichidat.

În urma incendiului, au ars 7 camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

Cauza probabilă de producere a focului a fost stabilită ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, transmite ISU Tulcea.

Bărbatul care a dat foc casei de vacanță era un fost angajat care a avut conflicte cu patronul

De asemenea, IPJ Tulcea a transmis că în baza sesizării, polițiștii Postului de Poliție Crișan s-au deplasat la locația indicată, unde au identificat un bărbat, de 45 de ani, din județul Constanța.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul bănuit, ca urmare a consumului de băuturi alcoolice, ar fi recurs la acest gest pe fondul unor conflicte mai vechi cu proprietarul imobilului, fiind angajat în vederea desfăşurării de activități administrative de către acesta

Foto: ISU „Delta”

Citește și:

Un bărbat BEAT din județul Constanța a dat FOC casei de vacanță din Crișan! Era un fost angajat care a avut conflicte cu patronul

O casă de vacanță din Crișan a ars. Focul ar fi fost pus intenționat

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.