Șofer beat
Șofer beat
Oamenii legii au întocmit dosare penale pentru doi bărbați care au condus pe drumurile din localitatea Amzacea și din localitatea Târgușor în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Unul dintre aceștia a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 06 noiembrie, în jurul orei 06:10, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, în vârstă de 53 de ani, care a condus un autoturism pe DN 38, în localitatea Amzacea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, la data de 6 noiembrie, în jurul orei 23:15, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constanței din localitatea Târgușor, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.