Nuci
Nuci
Cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Turcia, sărbătorită în data de 29 octombrie, preșcolarii, elevii și angajații Școlii Gimnaziale nr. 1 Peștera au primit câte un săculeț cu nuci.

Societatea cu capital turcesc Hasat SRL care activează pe teritoriul comunei Peștera a făcut acest gest în semn de apreciere pentru colaborarea cu întreaga comunitate locală, nucile reprezentând un rod al activității economice prospere.

SC Hasat SRL 

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 18 noiembrie 2022, SC Hasat SRL a fost fondată la data de 10 septembrie 2003 și are ca obiect de activitate „cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleginoase”.

Firma are sediul social în Peștera, pe strada Porumbelului 26A, camera 1.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Potrivit sursei menționate anterior, SC Hasat SRL este administrată de Ozler Ayse și Ozler Ozden. Asociații societății sunt Ozden Ozler, Husniye Berkmen, Gulsun Cihan, Huseyin Karaosman, Unsal Senguleroglu.

În anul 2021, societatea a raportat o cifră de afaceri de 2.957.739 lei și șapte angajați.

Cifră de afaceri SC Hasat SRL
Cifră de afaceri SC Hasat SRL

Foto: Facebook

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Proiect unic în România pentru Școala Gimnazială nr. 1 Peștera: Desenele elevilor au fost transformate în NFT-uri și au ajuns la Paris

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.