Forțele Navale Române au anunțat că înscrierea la probele din cadrul admiterii la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale s-a prelungit până la data de 24 iunie.

De asemenea, instituția a oferit detalii despre procesul de înscriere: „ÎNSCRIEREA/RECRUTAREA se face prin crearea unui cont pe platforma https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php sau la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar al județului/sectorului în care aveți domiciliul. Adresele și numerele de telefon sunt disponibile aici: www.recrutaremapn.ro/contactbir.php”, se arată într-un comunicat.

Pentru a fi admiși în cadrul instituției de învățământ, candidații trebuie să treacă de probele eliminatorii, care constau într-o evaluare psihologică, proba fizică (traseu utilitar și rezistență), precum și un interviu.

Potrivit aceluiași comunicat, candidații trebuie să prezinte o adeverință medicală eliberată de medicul de familie „care să cuprindă sintagma „eliberată pentru susținerea probelor sportive, evaluării psihologice și examinării medicale la intrarea în sistemul militar”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Probele de selecție enumerate mai sus se susţin în centrul zonal de selecție și orientare la care este arondat biroul informare-recrutare unde s-a înscris candidatul”, mai precizează sursa citată.

Foto: Facebook

Citește și:

Constănțeanul Ștefan Ilașcu, CAMPION MONDIAL LA KICKBOX, este elev în anul I la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar