Pod Cernavodă
Pod Cernavodă
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat la finalul lunii trecute o licitație pentru achiziționarea de servicii privind „Completare sablare și vopsire suprafețe metalice pod și viaducte în cadrul proiectului: „Realizarea lucrarilor de reabilitare a podului de la Cernavoda, situat pe Autostrada A2, la km 157+600”. Anunțul a fost postat în SEAP pe data de 28 august, iar firmele își pot depune ofertele până la data de 5 octombrie.

Mai exact, firma care va obține contractul se va ocupa de execuția lucrărilor de sablare (curățare cu ajutorul unui jet de material abraziv) și vopsire a podului de la Cernavodă și a viaductului. Perioada de execuție a lucrărilor este de șase luni de la semnarea contractului, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 36 de luni.

Investiția se va realiza în două etape, după cum urmează: execuția lucrărilor și întreținerea obiectivului în perioada de garanție.

Valoarea totală estimată a investiției este de 16.336.582,65 de lei, bani asigurați prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.