IPS Teodosie oficiază slujba de înmormântare a prof. univ. dr. Octavian Unc, în fața Categralei Petru și Pavel

Astăzi, de la ora 12:30, în fața Catedralei Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța, se va oficia Slujba de înmormântare a Prof. Univ. Dr. Octavian Dumitru Unc. Acesta a decedat ieri dimineață, în urma unor complicații cauzate de infectarea cu COVID-19. 

“… in niciunde… departe… prea departe” – spunea profesorul Octavian Dumitru Unc in “Ruga pentru incă o dată”, una dintre emoționantele scrieri ale sale, in care ii impartașea Bunului Dumnezeu dorința de a-și revedea mama…
Lasă in urmă o viață care avea etape incă neparcurse, o familie apasată de greutatea unei pierderi imense, doi copii excepționali, fetele erau viața lui, viața și conștiința, colegi care rememorează toți anii de când se cunosc si prieteni care, dezechilibrați de șocul aflării veștii, nu iși pot găsi cuvintele.
S-a așternut o liniște rece.
S-au incheiat capitole. S-a pus punct.

Publicitate
brands war Constanta noiembrie 2020 reduceri imbracaminte incaltaminte

A fost un izvor nesecat de resurse. Cu moralitate, din convingere, cu daruință și din pasiune, a luptat impotriva curenților. Niciunul nu l-a doborat. A fost omul dreptații si a avut curajul sa vorbească.
Nu a atins cu vorba mincinoasă sau cu gandul necurat pe absolut nimeni.

Atunci cand a pierdut, a stiut ca are câștigată credința în Dumnezeu.
Nicicând si nicicum nu și-a pierdut speranța.
In fața versurilor, împacheta cuvintele la fel de bine cum își exercita meseria, în fața pacientului. Scria mult, foarte mult, in special noaptea. Un manuscris își aștepta momentul spre a fi publicat…

Umorul îi era un partener fidel, care-l însoțea pretutindeni. Avea o carisma care cucerea de la început, care atragea atenția, un timbru vocal care alterna, din sobru in prietenos, si un bagaj supradimensionat de cunostințe din toate domeniile.
Dumnezeu să-l Odihnească!

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar