Jill Biden SUA
Jill Biden SUA
Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, a servit cu mâncare militarii americani din Baza Mihail Kogălniceanu, vineri, după sosirea ei în România.

Jill Biden se află în vizită în România pentru a cunoaște americanii din Baza SUA, dar și pentru a se întâlni cu refugiații ucraineni. Jill Biden a publicat un mesaj însoțit de un scurt video pe contul oficial de Twitter, cu comentariul: ”Food is love (Mâncarea e iubire)”.

Jill Biden se va întâlni cu soția președintelui Iohannis, Carmen Iohannis, pentru a-și exprima recunoștința pentru generozitatea și sprijinul României pentru refugiații ucraineni.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Soția lui Joe Biden va vizita apoi o școală publică din București care găzduiește elevi ucraineni refugiați. Ea va discuta cu educatori ucraineni și români și va interacționa cu elevii ucraineni refugiați și cu elevii români în sălile de clasă.

Ulterior, va participa la o sesiune de adiscuții cu educatori și mame ucrainene. Apoi va pleca spre Bratislava, Slovacia, unde va saluta personalul Ambasadei SUA din această țară.

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!