Președintele Klaus Iohannis, aflat la New York, la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, a avut parte, în seara zilei de 22 septembrie, de o întâlnire neașteptată. Manelistul Sorinel Puștiu l-a dat însă de gol.

Ieșit la o plimbare în New York însoțit de doar câteva gărzi de corp, președintele Klaus Iohannis a fost reperat imediat de români și au cerut să imortalizeze momentul.

Manelistul Sorilen Puștiu a fost unul dintre cei care au făcut poză cu președintele. Sorin Ene Marius, pe numele adevărat, se află în SUA pentru a sărbători ziua de naștere a tatălui sau, după cum scrie pe pagina sa de Facebook.

De cealaltă parte, Sorinel Puștiu, Sorin Ene Marius, pe numele adevărat, se află în Statele Unite pentru a sărbători ziua de naștere a tatălui său: ”La ziua lui taticul nostru, pt noi este cel mai frumos cadou, si multumim Bunului Dumnezeu Amin!”, după cum scrie într-o altă postare pe Facebook.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Klaus Iohannis conduce, de marţi până joi, delegaţia României la cea de-a 76-a sesiune a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, care se desfăşoară la New York.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar