PSD
PSD
Potrivit declarațiilor făcute de președintele PSD, Marcel Ciolacu, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului, social-democrații vor începe alegerile interne în toate unităţile administrativ teritoriale şi localităţile în care partea de administraţie locală este a PSD. 

„O să pregătim un Consiliul Politic Naţional într-o perioadă cât mai apropiată, maxim o lună de zile, pentru declanşarea alegerilor interne în PSD de jos în sus, în toate unităţile administrativ teritoriale şi toate localităţile din judeţele în care în acest moment autorităţile locale, primăriile de municipiu şi consiliile judeţene au fost câştigate de PSD, urmând să avem un program şi pentru restul judeţelor”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi la Parlament, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului.

La ședința de astăzi a PSD au fost aduse în discuție și nemulțumirile unor primari care au primit mai puțini bani prin programul guvernamental Anghel Saligny, unul dintre cei care s-au plâns public fiind primarul Brăilei.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a susținut însă că împărțirea pe județe, așa cum a stabilit ministrul Dezvoltării, Atila Cseke, este una agreată în coaliția de guvernare. Cele mai mari sume din cele 52,5 miliarde de lei din programul de investiții Anghel Saligny, finanțat exclusiv din fonduri de la buget, au fost alocate pentru Suceava, Olt și Argeș, iar cele mai mici, la București, Ilfov și Brăila.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar