Medicul Monica Pop a precizat astăzi că cele mai multe cazuri de infectare COVID-19 vin de la cei vaccinaţi care fac forme ușoare, asimptomatice şi transmit cu ușurință boala tuturor.

„Testul este singura posibilitate de a ști dacă cineva este bolnav sau nu”, a transmis medicul.

Întrebată ce rol mai are certificatul de vaccinare, mai ales pentru că cei vaccinaţi se pot reinfecta şi pot transmite boala, medicul Monica Pop a precizat că cei vaccinaţi care nu prezintă simptome sunt mai periculoși decât cei nevaccinați care stau acasă şi tratează boala.

„Ştim foarte bine că vaccinarea folosește celui care este vaccinat pentru că dacă se infectează să facă o formă mai ușoară. Dar vaccinații au devenit un pericol pentru că ei dacă fac boala, fac o formă ușoară de multe ori nu știu, nu au nicio simptomatologie și răspândesc peste tot în jur.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Eu cred că cel mai mare număr de infectări este de la vaccinați, pentru că un nevaccinat dacă se îmbolnăvește stă acasă, se duce la spital și face ceva împotriva bolii.

Testul este singura posibilitate de a ști dacă cineva este bolnav sau nu. Foarte mulți care s-au vaccinat au făcut o formă de boală ușoară asimptomatică.

Gândiți-vă la o nuntă unde sunt 400 de invitați. Intră omul acolo vaccinat, dar infectat și trasmite tuturor virusul.

Dacă știi foarte bine că vaccinații se pot infecta și pot transmite, de ce nu faci test?”, a spus medicul Monica Pop.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar