Plajă caniculă
Prognoza meteo 13 iunie – 11 iulie 2022. Administrația Națională de Meteorologie anunță că în următoarele săptămâni vremea va fi caldă în aproape toate regiunile României. De asemenea, vor fi puține precipitații.
Săptămâna 13 – 20 iunie

Temperatura va fi în general apropiată de valorile normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea nord-vestică a țării.

Săptămâna 20 – 27 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice și la munte.

Săptămâna 27 iunie – 4 iulie 

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată țara. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-est și la munte

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Săptămâna 4 – 11 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice, nord – vestice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar