Ramona Crăciunescu, concurentă la emisiunea Survivor, a trecut printr-o tragedie cumplită. Aceasta a povestit cum și-a pierdut fetița de șase ani și iubitul, în urma unui incendiu la o rulotă, în Constanța.
Ramona Crăciunescu a făcut o mărturisire cutremurătoare, povestind cum iubitul și fetița ei de șase ani au murit în urma unui incediu:

„Am venit în acest show să arăt că sunt puternică. Mă consider deja o supraviețuitoare. În urmă cu 4 ani am avut un accident urât. Mi-am pierdut fetița și iubitul. Am venit să demonstrez că sunt puternică. Vreau să dau tot pe traseu. Nu mă manifest prin furie atunci când intru pe traseu.

Vreau să îi demonstrez fiului meu că are o mamă puternică. Viața, chiar dacă e grea, trebuie să te ridici tot timpul cu fruntea sus și să tragi cu dinții până nu mai poți, ca să reușești”, a declarat Ramona Crăciunescu la Survivor, la consiliul de nominalizări.

„Poza asta ar fi fost întreagă dacă ar fi fost și fetița mea. Avea șase ani când am avut accidentul. Eram într-un weekend la mare, eu, iubitul și copiii. Eram parcați cu rulota. Am observat o lumină foarte puternică, iar atunci când am ieșit din baie luase foc toată rulota. Am încercat să sting focul și am fost arsă pe mână. A avut loc o explozie, a apucat să iasă fiul meu, iubitul meu a ieșit și el, ars. Am intrat de mai multe ori, am luat foc amândoi și tot n-am găsit-o. El a decedat la șapte zile după accident, eu am fost în comă, n-am participat la înmormântarea fetiței, nici a iubitului”, a spus, cu ochii în lacrimi, Ramona Crăciunescu.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Concluzia șocantă a experților privind rulota care a luat foc la Constanța. O fetiță de 6 ani a murit

În 2017, o tragedie avea să cutremure întreaga țară. O rulotă a luat foc pe bulevardul Mamaia din Constanţa. Mezina familiei a ars de vie în vehiculul care s-a transformat într-o torţă, tatăl a reuşit să iasă cu hainele în flăcări, mama l-a salvat cu ultimele puteri pe băieţelul lor în vârstă de 9 ani. Din păcate, câteva zile mai târziu, bărbatul a murit, potrivit stirileprotv.ro.

Soții veniseră la mare cu rulota, împreună cu cei doi copii ai lor: Sofia, în vârstă de 6 ani și Alexandru, în vârstă de 9 ani. Seara, după plajă, au parcat pe bulevardul Mamaia. Mama copiilor făcea duș când flăcările au cuprins vehiculul.

Inițial s-au vehiculat mai multe variante cu privire la cauza incediului. S-a crezut că instalația de GPL a rulotei era defectă sau că un scurt circuit electric a cauzat dezastrul.

Expertiza făcută de un specialist în incendii vorbește însă de o clipă de neatenție a tatălui care a declanșat infernul.

Tatăl încerca să răcească apa dintr-o oală care se afla pe foc. Din greșeală, în loc să adauge apă rece a turnat benzină dintr-o sticlă din plastic. În momentul în care a făcut asta, spune expertul, stropi de benzină aprinsă i-au cuprins bărbatului hainele, dar și zona aragazului. Oala cu apă s-a transformat practic într-o torță, iar Sofia, care se afla chiar lângă acesta, nu a avut nicio șansă.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar