Mihai Mazăre, fratele fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre şi al fostului parlamentar de Constanţa, Alexandru Mazăre, s-a reîntâlnit cu aceştia la înmormântarea mamei lor şi a povestit apoi jurnaliştilor că nu au mai fost toţi trei în aceeaşi încăpere de acum trei ani, când fostul edil s-a căsătorit în penitenciar. El a precizat că a vorbit cu fraţii săi şi i-a îmbrăţişat.

“Am vorbit cu amândoi. Cum sunt? Când îşi aştepţi mama în biserică decedată nu eşti foarte bine. (…) I-am luat pe amândoi în braţe”, a declarat Mihai Mazăre, după ceremonia religioasă desfăşurată în biserica din Mamaia Sat.

Întrebat de când nu au mai fost toţi trei în aceeaşi încăpere, Mihai Mazăre a răspuns: “Toţi trei în aceeaşi încăpere nu am mai fost de când s-a căsătorit Radu în penitenciar în urmă cu trei ani. Atunci eram şi cu mama în aceeaşi încăpere”.

El a explicat că Radu şi Alexandru Mazăre se vor întoarce la penitenciarele unde sunt încarceraţi după funeralii.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

“Nu am cerut 24 de ore pentru că Alexandru, fiind în carantină, nu putea să obţină 24 de ore şi Radu a vrut să vină cu el şi să plece împreună. Nu am cerut 24 de ore şi nici nu s-au dat”, a afirmat Mihai Mazăre.

El a precizat că fraţii săi se văzuseră recent după ce Alexandru îl vizitase pe Radu în penitenciar, înainte de condamnarea sa.

“Ei mai stat împreună pentru că Alexandru a fost chiar cu o săptămână înainte în vizită la Radu, a avut vizita de deţinut şi a fost acolo. Au mai stat împreună, dar nu în ipostaza asta nouă”, a explicat Mihai Mazăre.

El a mai povestit jurnaliştilor că cel mai probabil mama lor a aflat despre condamnarea lui Alexandru când era internată în spital pentru nişte analize.

“Cred că a aflat din ştirile de pe telefon. Eu am sunat-o cam la o oră şi jumătate după ce am aflat vestea şi nu mai era în stare să vorbească cu mine la telefon. Era în spital. Îşi făcea nişte analize, cu inima, cu ochii, avea analizele programate”, a mai adăugat Mihai Mazăre.

Slujba religioasă de la înmormântarea Gabrielei Mazăre a fost oficiată de un sobor de preoţi în fruntea cu Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, la Biserica din Mamaia Sat. Gabriela Mazăre va fi înmormântată la cimitirul din Mamaia Sat.

La funeralii au fost prezenţi Radu Mazăre şi Alexandru Mazăre, care au primit acceptul din partea penitenciarelor unde sunt încarceraţi să îşi conducă mama pe ultimul drum.

Citește și:

(Foto) Frații Radu și Alexandru Mazăre au ajuns, sub escortă, la biserica undeva se oficiază slujba de înmormântare a mamei lor

(FOTO) Cine participă la înmormântarea mamei fraților Mazăre. Radu și Alexandru sunt așteptați

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar