Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat vineri că românii își pot face planuri de vacanţă în faza actuală a epidemiei de COVID-19, însă relaxarea trebuie să se facă etapizat. Dacă lucrurile evoluează în bine, autorităţile iau în calcul să deschidă terasele de la 1 iunie şi plajele de la 15 iunie.

“Ne putem gândi la vacanţă, dar noi trebuie să relaxăm etapizat. Dacă ne gândim, în condiţiile în care această etapă va merge bine, să deschidem terasele de la 1 iunie şi să deschidem plajele de la 15 iunie, când normal atunci începe şi sezonul estival, spunem că am trecut cu bine de acest lucru şi ne putem gândi şi la o vacanţă. Restul, tot ce înseamnă vacanţe exterioare, ne gândim doar în contextul în care fiecare din ţările partenere sau din Uniunea Europeană îşi vor deschide în consonanţă cu noi, dar şi cu evoluţia din fiecare ţară în parte a pandemiei”, a declarat Nelu Tătaru vineri, în timpul unei vizite la Iași.

România se află de o săptămână într-o fază descrescătoare a curbei cazurilor de infectare cu noul coronavirus, dar încă sunt pacienți la terapie intensivă și se înregistrează în continuare decese.

Citește și:

Un caz de infectare cu COVID-19 raportat în ultimele 24 de ore la Constanța și 127 la nivelul întregii țări

(Video) Continuă desființarea construcțiilor ilegale de pe plaja din Faleză Nord. Directorul ABADL, Bogdan Bola: “Doar 2 beach-bar-uri rămân în continuare în picioare pe această plajă”

(Foto) Se asfaltează strada de lângă plaja Modern

(Foto) Beach-bar-ul Dacica de pe plaja din Faleză Nord va fi demolat