Blue Air
Blue Air
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a publicat seara trecută pe pagina sa de Facebook un mesaj în condamnă decizia Blue Air de a suspenda zborurile. Acesta a mai declarat că românii trebuie să primească banii înapoi pe biletele cumpărate, iar reprezentanții companiei trebuie să își ceară scuze față de pasagerii afectați.

Redăm în cele ce urmează mesajul ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu:

Condamn modul iresponsabil în care compania Blue Air a înțeles să dezinformeze opinia publică asumându-și nejustificat eforturile companiei de stat TAROM și ale autorităților române.

Compania Blue Air trebuie să își schimbe rapid conduita și să își ceară iertare de la miile de cetățeni români abandonați brusc pe aeroporturi.
Precizez că transportul cetățenilor abandonați a fost asigurat exclusiv de compania de stat TAROM, care a operat într-un timp record cursele speciale pentru repatrierea pasagerilor.
De asemenea, compania Blue Air trebuie să își ceară scuze de la contribuabilii români din banii cărora statul a alocat rapid 5 milioane de lei, destinați curselor speciale.
Totul în condițiile în care Blue Air nu și-a plătit datoriile către bugetul de stat.
Întreaga societate a fost nevoită astfel să suporte noi costuri – efecte ale incapacității manageriale ale Blue Air.
Singurul record al Blue Air în aceste zile a fost abandonarea bruscă și fără niciun anunț prealabil, pe aeroporturile din Europa, a mii de cetățeni cărora le-au încasat banii pe bilete.
Reamintesc Blue Air că este obligată acum să returneze toate sumele cheltuite din cauza situației create și să despagubească toți pasagerii afectați”, a scris pe Facebook Sorin Grindeanu.

 

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.