Un motociclist a fost filmat de poliţişti cu un aparat radar în timp ce conducea o motocicletă cu peste 100 de km/h şi fără să ţină mâinile pe ghidon.

Motociclistul a fost surprins, iniţial, de poliţişti, în timp ce conducea cu aproape 180 de km/h pe o şosea, iar câteva momente mai târziu a fost surprins în timp ce conducea cu peste 100 km/h, fără să ţină mâinile pe ghidon.

Băbatul a fost tras pe dreapta de agenţii de la Rutieră, iar apoi a fost amendat cu 1305 lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru următoarele 90 de zile.

„Având în vedere faptul că tânărul în cauză nu s-a conformat semnalelor luminoase și acustice ale polițiștilor, continuându-şi deplasarea, echipajul de poliţie l-a urmărit. În continuare, tânărul și-a continuat deplasarea într-o manieră iresponsabilă, fiind surprins de polițiștii rutieri, în timp ce rula cu o viteză de 104 km/h, fără a ține mâinile pe ghidon. 

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Întrucât conduita rutieră a motociclistului constituia un pericol pentru ceilalți participanți la trafic, polițiștii rutieri au blocat înaintarea acestuia la intrarea în municipiul Roman, folosind mai multe autospeciale. Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă, în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile, ca măsură complementară”, a anunţat IPJ Neamţ.

„Pai așa ne-a fost vorba? Începem bine anul…

Bucuria pentru o rază de soare și câteva grade în plus trebuie să se manifeste altfel, cu mult altfel în comparație cu cel din imaginea prezentată.

Viteză excesivă și…

Se interzice…să lase liber în timpul mersului volanul, ghidonul sau maneta de comandă, să oprească motorul ori să decupleze transmisia în timpul mersului.

Motociclistul a fost sancționat cu amendă, în valoare de 1305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, pentru 90 de zile. Acum, are ceva timp pentru contemplare asupra greșelilor prin care putea să își pună viața în pericol, dar și a celor din jurul său”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

Citește și:

Pericole pe Autostradă: un șofer testat pozitiv pentru CANNABIS și altul care gonea cu peste 220 km/oră, depistați de polițiști

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar