Comisarii ANPC au dispus suspendarea activității unui hotel de patru stele din Predeal, după ce în urma controlului efectuat au constatat grave nereguli. În restaurantul hotelului au fost găsite peste 30 de kg de alimente expirate și depozitare necorespunzătoare.

În cursul zilei de 26 ianuarie, comisarii ANPC au dispus suspendarea activității unui hotel din Predeal, după ce în urma controlului efectuat au constatat nereguli grave la hotelul de patru stele.

Pe sume deloc modeste, clienții mâncau preparate expirate.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Mai exact, comisarii au descoperit 30 de kilograme de alimente expirate, în bucătăria restaurantului.

Frigiderele în care era ținută mâncarea erau ruginite, mizeria se regăsea în orice colț al bucătăriei, angajații nu opreau probe alimentare din preparatele gătite, iar vesela și ouăle nu erau dezinfectate, potrivit brasov.net.

Resort Orizont

Resortul Orizont de patru stele a fost sancționat și în decembrie cu suma de 10.000 lei pentru probleme la unitatea de cazare.

În camerele în care erau cazați turiștii a fost găsită mizerie, saltele pătate și chiar lenjerie murdară. Tot atunci, mai mulți turiști care au petrecut câteva nopți în unitatea de cazare s-ar fi simțit rău după ce ar fi luat masa la restaurantul hotelului.

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au suspendat activitatea restaurantului până la remedierea problemelor și au aplicat o amendă de 30.000 de lei.

Citește și:

Alertă la MUNTE! Mâncare și carne STRICATĂ în magazinele de pe Valea Prahovei. Inspectorii ANPC au dat AMENZI URIAȘE

PRODUSE EXPIRATE și INSECTE MOARTE, descoperite de inspectorii ANPC la magazinele Lidl

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar