Asistente
Asistente
O situație incredibilă a fost povestită de o mămică pe pagina acesteia de Facebook. Mai exact, femeia a mers la Spitalul Județean din Focșani cu fetița de numai 11 luni care avea febră, însă o asistentă medicală, deranjată că a fost trezită din somn, a început să îi înjure pe mamă și pe soțul acesteia.

Încep prin a va povești o întâmplare și pentru a arăta încă o dată trista realitate a Spitalului Județean de Urgență Sf. Pantelimon, Focșani, de care m-am lovit în această dimineață.

Ajung la urgențe cu fetiță mea de 11 luni, la ora 5:20, având febra 39,3. Ciocănesc discret la ușa..nimic.. Ciocănesc o a doua oară, în continuare nimic. Împreună cu soțul meu, hotărâm să intrăm. Dintr-o dată, se deschide o altă ușa, de unde iese o “doamnă” abia trezită din somn, și evident deranjată de prezența noastră.

Se uită la noi, închide ușa și spune următoarele, citez: “Să mi bag pu**, îi găsește dracii numai la ora asta să vină. Ferească Dumnezeu”. Inițial am crezut că nu aud bine, astfel i am răspuns nedumerită: “Poftim?!”, ea răspunzându-mi: “Ce poftim? Vă găsiți doar la ora asta să veniți.” „, a povestit mama pe Facebook.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Scandalul a continuat cu amenințări din partea asistentei că va suna la poliție, pentru că părinții au reacționat comportamentului său.

Bineînțeles, nu o să spun că noi am tăcut din gură și înghițit nesimțirea acestei femei, am reacționat, la care ea a început să țipe că va sună la poliție, încă nu ne am lămurit pentru ce anum

Când am vrut să plecăm dansa a mai spus: „Ați venit să vadă doctorul copilul? Treceți dracului să-l vad”. Gardienii, probabil cunoscând situația, doar se uitau la noi și a fost de ajuns să înțelegem că nu e ceva neobișnuit.” a mai precizat femeia.oo

Asistenta este acum cercetată disciplinat. De asemenea, aceasta a mai fost sancţionată disciplinar şi în luna octombrie a anului trecut, tot pentru acelaşi motiv.

De data aceasta, însă, sancţiunea poate merge până la desfacerea contractului de muncă.

Doamna asistentă a mai fost sancţionat pentru acelaşi motiv, refuz de a aplica tratament. A fost sancţionată anul trecut şi pentru faptul că sunt mai puţin de 12 luni de la această sancţiune se va merge cu propunere de desfacere a contractului de muncă„, a explicat Cristian Bălosu, membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului „Sfântul Pantelimon” Focşani, potrivit Antena 3.

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.