Împreună donăm sânge, salvăm vieți
Împreună donăm sânge, salvăm vieți
În data de 21 martie, Baroul Constanța, în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzii Constanța, Pharma Nord și  Asociația HEM – N-avem sânge?!, organizează la sediul Baroului Constanța, o colectă mobilă de donare de sânge.

„De ce? Pentru că la fiecare 2 secune un copil sau o femeie are nevoie de sânge! Pentru că mâine poate fi un apropiat sau o rudă! De ce? Pentru că la fiecare donare poți salva până la trei vieți”.

Din cantitatea de sânge donată o singură dată se pot extrage elementele care pot salva viețile a trei pacienți.

De exemplu, celulele roșii pot ajunge la un pacient care are nevoie de o intervenție chirurgicală, trombocitele pot ajuta o persoană care se luptă cu cancerul, iar plasma poate salva victima unui accident sau a unui incendiu.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Acțiunea este dedicată în mod special profesioniștilor din domeniul juridic, însă este deschisă tuturor celor care vor să facă un bine semenilor.

Persoanele interesate se pot înscrie accesând următorul link: https://forms.gle/pBSzB2uuT4whUp8h6. De asemenea, pentru detalii și informații suplimentare privind participarea, poate fi apelat numărul 0724.828.681.

Împreună donăm sânge, salvăm vieți
Împreună donăm sânge, salvăm vieți

Foto: Facebook Filisan Catalin

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.