Publicitate
Solid House apartamente si studiouri de vanzare Constanta
O femeie de 63 de ani, din Năvodari a amenințat că va arunca în aer blocul în care locuiește.

Treisprezece pompieri din cadrul ISU Dobrogea au intervenit în oraşul Năvodari, judeţul Constanţa, în urma unui apel primit la numărul de urgenţă 112. O persoană ameninţa că va arunca blocul în aer.

La faţa locului au ajuns echipajul unei autospeciale de stingere, un echipaj de prim-ajutor şi un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Pompierii au pătruns în locuinţa femeii de aproximativ 63 de ani. Ea a fost evaluată medical la faţa locului apoi a fost transportată la spital.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate.

Conform IPJ Constanţa, în jurul orei 12.50, Poliţia oraşului Năvodari a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că o femeie ameninţă cu incendierea unui bloc de locuinţe.

„În aproximativ trei minute de la apel, la faţa locului au ajuns 10 poliţişti care au pătruns în locuinţa femeii şi au discutat cu aceasta până la sosirea echipajului medical”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

La adresa indicată s-au deplasat şi pompierii din cadrul I.S.U. Dobrogea şi lucrători din cadrul Poliţiei Locale Constanţa.

„Sosiți la fața locului, salvatorii ai identificat femeia, în vârstă de aproximativ 60 de ani. Aceasta a fost evaluată medical la fața locului stabilindu-se că nu era rănită”, au mai precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Potrivit primelor informații, femeie era supărată deoarece îi plouă în apartament și voia ca autoritățile să ia măsuri.

 

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar