Pompierii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în această seară, în stațiunea Mamaia, la Hotel Camandor, unde o fetiță de 5 ani și-a prins mâna în scurgerea piscinei. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor și descarcerarea.

Copilul a fost transportat la spital pentru a-i fi îndepartat materialul plastic de pe mână, pe secția Chirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a fi anesteziată.

UPDATE: 22 iulie 2021

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o minoră și-ar fi prins mâna într-o gură de scurgere a piscinei din locul în care se află cazată împreună cu părinții, un hotel din stațiunea Mamaia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o minoră, de 5 ani, care a rămas cu mâna blocată într-o țeavă din scurgere.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii situației de fapt.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar