Cuțit
Cuțit
O femeie de 22 ani a fost înjunghiată, astăzi, în centrul municipiului Miercurea-Ciuc, în faţa Palatului Administrativ, aceasta ajungând la spital în stare critică.
Şeful Serviciului de Ambulanţă Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat că femeia a fost atacată cu un cuţit şi a fost înjunghiată, având patru plăgi penetrante în hemitoracele stâng, informează Agerpres.

Aceasta a fost transportată în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc, iar medicul de chirurgie toracică a intervenit deja pentru salvarea vieţii acesteia.

„O femeie de 22 ani a fost atacată cu un cuţit şi a fost înjunghiată, are patru plăgi înjunghiate penetrate în hemitoracele stâng. Starea femeii este gravă. Prima oară când a venit solicitarea, numai o ambulanţă cu asistent am putut să trimitem la faţa locului, pentru că ambulanţele cu medici erau la alte solicitări, dar după ce s-a eliberat prima ambulanţă cu medic şi medicul s-a grăbit la faţa locului. Au găsit o femeie de 22 ani în stare critică, a fost transportată de urgenţă, în drum spre Unitatea de Primiri Urgenţe starea ei s-a agravat, dar a fost predată în viaţă. (…) Deja medicul chirurg toracic a şi intervenit pentru că viaţa pacientei era aşa de critică încât în câteva minute putea muri, pentru că hemitoracele stâng era plin cu sânge. Acum este la spital pentru investigaţii şi tratamente de specialitate şi intervenţii chirugicale”, a declarat dr. Peter Szilard.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Maria Plumbu, a confirmat că o femeie a fost înjunghiată şi a precizat că acest caz a fost preluat de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, care va oferi detalii.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita au menţionat că, deocamdată, au loc audieri în acest caz şi încă nu pot fi oferite amănunte.

Citește și:

Bărbatul din Arad care și-a înjunghiat prietenul în zona ICIL a fost trimis în judecată

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.