Bebeluș
Bebeluș
În cursul zilei de ieri, 7 martie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați de Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Andrei Constanța, cu privire la faptul că, în unitatea medicală s-a constatat decesul unei femei, de 32 de ani, și a unui făt. 

În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Potrivit unor surse din cadrul unității spitalicești, tânăra a fost adusă la Urgența Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța în stop cardio-respirator, în curs de resuscitare. Din păcate, la momentul prezentării în UPU, fătul era deja decedat.

O echipa multidisciplinară a preluat de urgență cazul, s-a intervenit chirurgical pentru salvarea mamei. Post operator, pacienta a fost transferată pe secția de Anestezie Terapie-Intensivă unde s-au luat toate măsurile pentru reechilibrarea acesteia, tânăra beneficiind de toată atenția medicilor.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Ulterior, ea a intrat din nou în stop cardio respirator și, din păcate, manevevrele de resuscitare au fost fără rezultat.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

  1. Tare și mult mi-aș dori să se ancheteze cu exemple concrete și detalii exacte. Dacă ar apela la mărturiile mămicilor care au născut acolo, vor ieși detalii cutremurătoare, demne de filmele de groază!
    Nu că durerile nașterii nu ar fi suficient de traumatizante, comportamentul, nepăsarea și limbajul UNORA dintre cadre, transformă niște momente care ar trebui să fie prețioase și magice în momente pe care speri să nu ți le mai amintești vreodată!
    Sper ca anchetatorii să prioritizeze acest caz și să se ia măsuri.
    Ar trebui să fim tratate, în spital, ca femei care naștem vieți și nu ca femei ajunse acolo în urma unor partide de sex!
    Condoleanțe și putere familiei îndurerate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.