Fata tristă
Fata tristă
Polițiștii constănțeni ar fi fost sesizați de mama minorei care acuză doi membri AUR că fiica sa nu îi răspunde la telefon. Copila s-ar fi aflat în tabără, împreună cu alți colegi.

În jurul orelor 23.00, femeia a spunat la poliție, reclamând faptul că fata nu răspunde la telefon. Polițiștii au găsit-o în camera de hotel, alături de două fete. Nu avea urme de violență și a vorbit cu mama ei, la telefon.

Ulterior, ajunsă la Slobozia, fata și-ar fi dat seama că ar fi pățit ceva și i-a spus acest lucru mamei.

Iată ce spune Inspectoratul Județean Constanța despre acest caz:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Neptun au fost sesizați, de o femeie, cu privire la faptul că fiica sa minoră, de 17 ani, aflată în tabără, nu răspunde la telefon.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat-o pe minoră în camera hotelului unde era cazată, împreună cu alte două persoane de sex feminin.

Minora nu prezenta urme vizibile de violență și a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni, în acest sens fiind încheiat proces-verbal.

În prezența polițiștilor, aceasta a vorbit, la telefon, cu mama sa, căreia i-a adus la cunoștință faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni”.

Citește și:

O minoră reclamă ar fi fost VIOLATĂ la Școala de vară AUR, de la Olimp: Iată ce spun anchetatorii

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.