Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța
Alertă în această dimineață, în jurul orei 03.00, la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța unde s-a declarat alarma de incendiu.

Pompierii militari au fost solicitați prin apel la 112. Acesta a fost efectuat de doctorul de gardă, în jurul orei 3:32, care semnala că au fost efectuate verificări, însă nu a fost identificat motivul declanșării alarmei de incendiu.

La locul incidentului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului „Fripis Marius Naniel”, pentru verificări suplimentare.

UPDATE:

În urma recunoașterii efectuate la fața locului, nu au fost identificate probleme. Sistemul de detecție și alarmare la incendiu a fost declanșat de un senzor din zona salonului de tratament pacienti situat la etajul 2, transmit reprezentanții ISU „Dobrogea”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În momentul declanșării alarmei, în salon nu se aflau pacienți sau personal medical. După repornirea sistemului de detecție și alarmare la incendiu, alarma nu s-a mai declanșat.

Până la sosirea echipajelor de intervenție, dar și după sosirea acestora, nu au fost persoane evacuate sau autoevacuate.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.