Patru luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul Poliției Capitale sun cercetați disciplinar, după ce s-ar fi angajat ca bodyguarzi la nunta cântărețului de manele Florin Salam.

Aceștia ar fi deja aflați sub cercetare disciplinară și riscă chiar să fie anchetați penal dacă se dovedește că au încasat bani pentru care nu au plătit impozite și pe care nu i-au menționat în declarațiile de avere.

„Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la faptul că ,,Patru mascați de la Poliția Capitalei, sunt cercetați disciplinar după ce s-au angajat ca bodyguarzi”, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a dispus efectuarea de verificări prin Serviciul de Control Intern. La finalizarea acestora, în funcție de rezultat, vor fi dispuse măsuri în consecință”, a transmis Poliția Capitalei, potrivit stirileprotv.ro.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit, pe 1 iunie, la Constanța, într-un club de lux din Mamaia. La eveniment au participat sute de persoane, vedete, oameni de afacei și lideri ai lumii interlope.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Citește și:

Florin Salam și Roxana Dobre au fost cununați de un preot CATERISIT din comuna Mihail Kogălniceanu. Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, nu recunoaște cununia religioasă a celor doi

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar