Percheziții în Tulcea
Percheziții în Tulcea
Ieri, polițiștii din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Tulcea, din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au pus în executare două mandate de percheziție.

Perchezițiile s-au desfășurat la domiciliile a două persoane, în vârstă de 42, respectiv 43 de ani, din județul Tulcea, bănuite de comiterea de infracțiuni prevăzute de legislația specială, privind regimul de pescuit și acvacultură.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 28 de kilograme icre de crap, 4,3 kilograme de icre negre, 30 kilograme de pește specia sturion, 50 kilograme de pește specia crap, 22 kilograme de pește specia șalau, precum și șase plase de pescuit de tip monofilament.

Totodată, în urma activităților au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor patru motoare de ambarcațiune outboard, pentru care cei în cauză nu aveau documente de provenienţă.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Valoarea totală a bunurilor ridicate este de aproximativ 100.000 lei, transmite IPJ Tulcea.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecatoria Tulcea.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul S.A.E.S.P și luptătorilor din cadrul S.A.S. – Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea.

Se precizează că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Foto: IPJ Tulcea

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.